Rekrow Industrial Inc.

Rekrow Industrial Inc. was established in 1986 as one of the leading Butane Gas powered tool manufacturers in Taiwan. We are renowned for the technical skills and knowledge in the application, design and production of butane products. A commitment of Rekrow Industrial Inc. is to focus and insist on the design and manufacture of “100% metal” refillable fuel tank of butane tool with UL, GS / DVGW, CE mark and U.S. CPSC - Child Safety standard to customers and markets. Thanks to well-designed, high quality products made in Taiwan, Rekrow is the winner of Taiwan Excellence 2015 and 2018! The good reputation of Rekrow is well-known as a trusted manufacturer of butane tool, Micro Torch, Soldering Iron, Micro Burner and Stove.

公司简介

ISO 9001:2015认证制造商

Rekrow Industrial Inc.成立于1986年,是台湾领先的丁烷燃气动力工具制造商之一。我们以丁烷产品的应用,设计和生产方面的技术技能和知识而闻名。

Rekrow Industrial Inc.的一项承诺是专注并坚持设计和制造符合UL,GS / DVGW,CE标志和美国消费品安全委员会 - 儿童安全标准的丁烷工具“ 100%金属”可再填充油箱给客户和市场。得益于精心设计的高品质产品以及台湾制造,Rekrow 荣获2015年和2018年台湾卓越奖! Rekrow的良好声誉是众所周知的丁烷工具, 微型火炬,烙铁,微型燃烧器炉子的可靠制造商。

为什么Rekrow坚持金属?我们认为,由“100%金属”油箱制成的燃气工具经过一段时间后更加稳定,可靠,对丁烷气体更坚韧。安全设计和一致的质量标准是我们燃气工具的关键成功。

Rekrow是您值得信赖的合作伙伴!联系我们,您同意。


哲学


●诚信
●创新
●客户信任

任务


金属·专业·安全

金属可再充装油箱 - Rekrow坚持!
专业合作伙伴 - Rekrow支持!
安全,无故障的产品 - Rekrow确保!

金属可再填充油箱设计和安全机制获得持久和长期的工作经验
并保持客户的业务稳固。

视力


成为世界上丁烷气动力工具的高度专业化供应商。

质量政策


●荣誉承诺
●优质产品
●关注价值创造的客户

品牌故事

REKROW徽标向后拼写时,它是WORKER,意味着做工。
高度的工艺反映在我们的品牌中, REKROW品牌是高品质的证明。制作完美品质的产品是我们的目标。


标识“REKROW”由公司总裁创建,灵感来自REKROW Butane Tool非常适合'工人'享受出色的工艺。

康武家庭

企业文化



建立良好的合作和有效的团队合作。
优秀的设计和安全制造,让客户充满信心!

证明

  • CE
  • CE
  • GS
  • GS
  • ISO 9001
  • ISO 14001